Jop Schepers Arcon houtconstructies

Jop Schepers

Administratief medewerker

Je beschadigt de wereld niet door met hout te bouwen.

“Na mijn tijd in de accountancy was het tijd voor wat nieuws. Ik ben hierbij specifiek opzoek gegaan naar het werken in een projectomgeving met de bouwsector als pre. Naast mijn persoonlijke interesse in de bouwsector vind ik de financiële wet- en regelgeving hieromtrent ontzettend interessant. ”

“Momenteel werk ik voor verschillende entiteiten binnen de BanGroep, maar het meest intensief voor Arcon. Het is mooi om de groei vanaf het begin mee te maken en dit op financieel gebied te begeleiden.“

“Ik werk vooral met cijfers, maar heb ook echt wel iets met hout. De reden dat ik het zo’n mooi materiaal vind, is dat hout het enige hernieuwbare en duurzame materiaal is. Je beschadigt de wereld niet door met hout te bouwen. Er groeit meer hout in gecertificeerde bossen dan dat er gekapt wordt. Dat vind ik erg belangrijk.”

“Dat we hier met zo’n jonge club werken, vind ik superleuk. Iedereen heeft zijn eigen disciplines en achtergrond. We zijn niet vastgeroest, maar dynamisch en bewegen makkelijk met nieuwe trends mee. Iedereen staat open voor alles.”