Joeri Dirckx Arcon houtconstructies

Joeri Dirckx

Werkvoorbereider

Het mooie van hout? Dat je er alles mee kunt maken

“Ik begon in april 2021 bij Arcon. Ik was de eerste medewerker. Samen met Hans en Bart mocht ik het bedrijf optuigen. Langzaam werd het steeds professioneler en kwam er meer structuur. En kregen we meer projecten, natuurlijk.”

“Ik houd me bezig met de werkvoorbereiding. De laatste tijd ben ik ook steeds vaker betrokken bij de projectbegeleiding. De aansturing op de bouwplaats dus. Samen met modelleur Koen beoordeel ik of een model haalbaar is, in samenspraak met de opdrachtgever. Staan alle seinen op groen, dan stuur ik een productiemodel naar onze partner Mayr Melnhof in Oostenrijk. Ik controleer hun productietekeningen en als alles klopt, regel ik ook het transport van de panelen naar de bouwlocatie. Kortgezegd koop ik alles in wat nodig is om het project te kunnen realiseren. En te zorgen dat het in het echt minstens zo mooi wordt als op papier.”

“Het mooie van hout? Dat je er alles mee kunt maken. Er is altijd wel een manier om twee componenten aan elkaar te verbinden. Met een beetje logisch nadenken kun je alles oplossen. Het is een prachtig product. En ik zit hier helemaal op mijn plek. Ons team is jong en enthousiast, en Bart van der Wijst geeft iedereen de ruimte. Fijn dat ik een bijdrage mag leveren aan het succes van Arcon!”