Pleun van Steenis Arcon Houtconstructies

Pleun van Steenis

Officemanager

Mijn baan is behoorlijk gevarieerd.

“Ik ben enige vrouw binnen Arcon. Dat vind ik heel fijn. Ik heb de secretaresseopleiding gedaan. Geloof me: dat was soms echt een kippenhok, met al die vrouwen. Communiceren met mannen gaat me goed af. Ze zijn lekker duidelijk en draaien niet om dingen heen. En als ik vrouwenpraat wil, loop ik wel een paar deuren verder.”

“Tot mijn komst, afgelopen 1 mei, had Arcon nog geen officemanager. Maar het team is zó hard gegroeid, dat ze iemand nodig hadden die voor structuur en overzicht zorgde. Iemand die nieuwe dingen wilde opzetten. Dat ben ik dus geworden. “

De BanGroep is niet nieuw voor me. Ik heb hiervoor al bij BanBouw gewerkt; was vooral betrokken bij project OranjeKade. Het grootste verschil tussen Arcon en BanBouw is dat Arcon onderaannemer is. Dan moet je wat flexibeler en meegaander zijn dan wanneer je hoofdaannemer bent. Gelukkig ben ik behoorlijk flexibel.”

“Mijn baan is behoorlijk gevarieerd. Ik kan ’s morgens moeilijk inschatten wat de dag me brengt. Zo houd ik vier mailboxen bij. Er komt daarin van alles binnen: sollicitaties, bestellingen, facturen, info-aanvragen … Ik ben ook verantwoordelijk voor de evenementenorganisatie en het agendabeheer. Nieuwe dingen optuigen, zoals het online magazijn. En nog véél meer. De dagen hier vliegen voorbij. Maar dat is een goed teken, toch?”