Bart van der Wijst Arcon Houtconstructies

Bart van der Wijst

Bedrijfsleider

Ik keek altijd al op een vernieuwende manier naar de bouw.

“Na een jaar als projectleider bij BanBouw kwam deze rol bij ARCON ineens op mijn pad. Het gebeurde allemaal vrij snel, maar ik had er zeker oren naar. Ik keek altijd al op een vernieuwende manier naar de bouw. Dat gaf veel raakvlakken met ARCON. Dus ik sprong in het diepe.”

“Ik heb er geen seconde spijt van gehad. Nadat Hans me de beginselen van de houtbouw had bijgebracht, werd het tijd om te gaan groeien. Gefaseerd werd ARCON steeds groter. Wat me opviel, is dat ons bedrijf een grote aantrekkingskracht heeft op jonge mensen. Die zijn erg toekomstgericht, milieubewust en bezig met duurzaamheid.”

We hebben nu een prachtig team van jonge, enthousiaste gasten. Ons team is voor nu aardig compleet, maar we zijn er nog niet. Ik zou graag opschalen. Een projectleider, werkvoorbereider en een modelleur erbij. En wellicht nog een calculator. Mijn ambitie voor dit en volgend jaar is om de hele vleugel waar we nu zitten goed gevuld te krijgen. Zodat we in 2025 met een grote groep mensen zitten en nóg meer mooie dingen kunnen maken.”